آشپزخونه سپیده

کیک پروانه (تولد دختر داداشم)

نویسنده : سپیده | تاریخ : 7:22 بعد از ظهر - شنبه 1391/02/30

۱-کیک اسفنج دایره را از وسط نصف میکنیم

۲- مانند تصویر از داخل هر نیم دایره یک مثلث کوچک در می آوریم

۳-نیم دایره ها را بر عکس میکنیم

۳-نیم دایره ها را از وسط برش میدهیم و لای کیک کمی شربت میریزیم و با خامه و موز و شکلات چیپسی پر میکنیم و نیمه ی بریده شده را روی آن قرار میدهیم

روی کیک را ابتدا با خامه صورتی می پوشانیم و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم و دوباره با خامه صورتی میپوشانیم و با خامه سفید و شکلاتی تزئین میکنیم

                                                .....................نوش جان....................


دسته بندی : کیک و کاپ کیک و پنکیک (41)


 

آخرین مطالب

» سلام... ( شنبه 1393/07/12 )
» کلاس آموزش شیرینی های عید ( شنبه 1393/11/04 )
» سفارش ( چهارشنبه 1393/10/24 )
» سفارش غذای تولد ( یکشنبه 1393/10/14 )
» نظر خصوصی ( شنبه 1393/10/13 )
» سفارش یخچال عروس ( شنبه 1393/10/13 )
» سفارش شب یلدا ( شب چله) ( شنبه 1393/10/06 )
» سفارش کیک تولد ( شنبه 1393/10/06 )
» سفارش حلوا ( دوشنبه 1393/09/24 )
» سفارش مهمانی ( یکشنبه 1393/09/02 )
» سفارش سمبوسه ( شنبه 1393/08/24 )
» سفارش سمبوسه ( شنبه 1393/07/26 )