;




آشپزخونه سپیده
سفارش غذا دسر و پیش غذا


کیک پروانه (تولد دختر داداشم)
۱-کیک اسفنج دایره را از وسط نصف میکنیم

۲- مانند تصویر از داخل هر نیم دایره یک مثلث کوچک در می آوریم

۳-نیم دایره ها را بر عکس میکنیم

۳-نیم دایره ها را از وسط برش میدهیم و لای کیک کمی شربت میریزیم و با خامه و موز و شکلات چیپسی پر میکنیم و نیمه ی بریده شده را روی آن قرار میدهیم

روی کیک را ابتدا با خامه صورتی می پوشانیم و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم و دوباره با خامه صورتی میپوشانیم و با خامه سفید و شکلاتی تزئین میکنیم

                                                .....................نوش جان....................



:: موضوعات مرتبط: کیک و کاپ کیک و پنکیک (41)
نوشته شده توسط سپیده در شنبه ۱۳۹۱/۰۲/۳۰

.:: ::.





Powered By RezaAlavi.Ir Copyright © 2009 by puriahelena
This Template By theme-designer.com

منوی اصــــلی -------------------- Menu

دربــــــــــــــاره -------------------- About

سلام ..
به وبلاگ آشپزخونه سپيده خوش اومديد.
وبلاگ آموزشی و سفارش
سفارش هرگونه غذا دسر و پیش غذا
شماره تماس : ۰۹۳۸۰۹۶۲۸۳۶

آدرس ايميل من: sepideh.shafieifar@gmail.com
این وبلاگ در تاریخ 1391-06-08 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است

موضوعات -------------------- Categories

دوستـــــــــــان -------------------- Links

آرشـــــــــیو -------------------- Archive

پیشـــــین -------------------- Previous

دیگر مــــوارد -------------------- Others

امکانات جانبی
RezaAlavi.Ir