;




آشپزخونه سپیده
سفارش غذا دسر و پیش غذا


طرز تهیه خامه فرم گرفته
مواد لازم

خامه پاکتی پگاه(حتما پاکتی صورتی رنگ پگاه)...........۱ بسته

خاک قند.....................................................................۶۰ گرم

۱-پاکت خامه را باز میکنیم اگه آب داشت خالی میکنیم اگر هم که نداشت که قالبی از پاکت خارج میشود

نکته: خامه را در ظرف پیرکس میریزیم

۲-خاک قند را روی آن میریزیم

۳-با چنگال خامه را با خاک قند مخلوط میکنیم

نکته: فقط در حد مخلوط شدن کافی است

۴-ظرف را درون فریزر به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم تا مواد تگری شوند

نکته: متوان خامه را به دیواره ها مالید تا زودتر یخ بزند

۵-حتما باید تگری بشه مثل تصویر وگرنه خامه خراب میشه

۶-حالا با همزن شروع میکنیم به همزدن

۷- ۵ تا ۵ دقیقه با همزن میزنیم

نکته: اگر همزن داغ کرد به کارتان ادامه دهید وگرنه خامه خراب میشود

نکته: خامه را از یک طرف هم بزنید و مدام جهتش را عوض نکنید

نکته: بیشتر از حد گذاشته شده خامه را نزنید وگرنه تبدیل به کره میشود

نکته: هوای محیط خنک باشد و فر روشن نباشد

۸-در این مرحله میتوانید هر اسانسی دوست دارید بریزید ولی خیلی کم تا خامه تلخ نشود

۹-پس از این زمان اگر ظرف خامه را بر عکس کنید خامه از داخل آن به بیرون نمیریزد

این خامه را میتوان برای کیک ها-نان خامه ای-انواع دسر ها استفاده کرد و به راحتی حالت میگیرد

میتوانید روی خامه سلفون بکشید و در فریزر نگهداری کنید ولی زمانی که خواستید دوباره استفاده کنید دوباره با همزن میزنیم تا حالت بگیرد

                                                 ......نوش جان.......



:: موضوعات مرتبط: نکات ریز آشپزی و شیرینی پزی
نوشته شده توسط سپیده در دوشنبه ۱۳۹۰/۱۲/۲۲

.:: ::.





Powered By RezaAlavi.Ir Copyright © 2009 by puriahelena
This Template By theme-designer.com

منوی اصــــلی -------------------- Menu

دربــــــــــــــاره -------------------- About

سلام ..
به وبلاگ آشپزخونه سپيده خوش اومديد.
وبلاگ آموزشی و سفارش
سفارش هرگونه غذا دسر و پیش غذا
شماره تماس : ۰۹۳۸۰۹۶۲۸۳۶

آدرس ايميل من: sepideh.shafieifar@gmail.com
این وبلاگ در تاریخ 1391-06-08 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است

موضوعات -------------------- Categories

دوستـــــــــــان -------------------- Links

آرشـــــــــیو -------------------- Archive

پیشـــــین -------------------- Previous

دیگر مــــوارد -------------------- Others

امکانات جانبی
RezaAlavi.Ir