آشپزخونه سپیده

طرز تهیه خامه فرم گرفته

نویسنده : سپیده | تاریخ : 1:58 بعد از ظهر - دوشنبه 1390/12/22

مواد لازم

خامه پاکتی پگاه(حتما پاکتی صورتی رنگ پگاه)...........۱ بسته

خاک قند.....................................................................۶۰ گرم

۱-پاکت خامه را باز میکنیم اگه آب داشت خالی میکنیم اگر هم که نداشت که قالبی از پاکت خارج میشود

نکته: خامه را در ظرف پیرکس میریزیم

۲-خاک قند را روی آن میریزیم

۳-با چنگال خامه را با خاک قند مخلوط میکنیم

نکته: فقط در حد مخلوط شدن کافی است

۴-ظرف را درون فریزر به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم تا مواد تگری شوند

نکته: متوان خامه را به دیواره ها مالید تا زودتر یخ بزند

۵-حتما باید تگری بشه مثل تصویر وگرنه خامه خراب میشه

۶-حالا با همزن شروع میکنیم به همزدن

۷- ۵ تا ۵ دقیقه با همزن میزنیم

نکته: اگر همزن داغ کرد به کارتان ادامه دهید وگرنه خامه خراب میشود

نکته: خامه را از یک طرف هم بزنید و مدام جهتش را عوض نکنید

نکته: بیشتر از حد گذاشته شده خامه را نزنید وگرنه تبدیل به کره میشود

نکته: هوای محیط خنک باشد و فر روشن نباشد

۸-در این مرحله میتوانید هر اسانسی دوست دارید بریزید ولی خیلی کم تا خامه تلخ نشود

۹-پس از این زمان اگر ظرف خامه را بر عکس کنید خامه از داخل آن به بیرون نمیریزد

این خامه را میتوان برای کیک ها-نان خامه ای-انواع دسر ها استفاده کرد و به راحتی حالت میگیرد

میتوانید روی خامه سلفون بکشید و در فریزر نگهداری کنید ولی زمانی که خواستید دوباره استفاده کنید دوباره با همزن میزنیم تا حالت بگیرد

                                                 ......نوش جان.......


دسته بندی : نکات ریز آشپزی و شیرینی پزی


 

آخرین مطالب

» سلام... ( شنبه 1393/07/12 )
» کلاس آموزش شیرینی های عید ( شنبه 1393/11/04 )
» سفارش ( چهارشنبه 1393/10/24 )
» سفارش غذای تولد ( یکشنبه 1393/10/14 )
» نظر خصوصی ( شنبه 1393/10/13 )
» سفارش یخچال عروس ( شنبه 1393/10/13 )
» سفارش شب یلدا ( شب چله) ( شنبه 1393/10/06 )
» سفارش کیک تولد ( شنبه 1393/10/06 )
» سفارش حلوا ( دوشنبه 1393/09/24 )
» سفارش مهمانی ( یکشنبه 1393/09/02 )
» سفارش سمبوسه ( شنبه 1393/08/24 )
» سفارش سمبوسه ( شنبه 1393/07/26 )